Top detail | Collar chain

cat2

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Το ξέρουμε όλοι, ισχύει σε κάθε περίπτωση. Αυτό που ίσως να μην ξέρεις είναι οτι ο  καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τα αυστηρά κουμπωμένα σου πουκάμισα δεν είναι μόνο το κολιέ. Το collar chain, δηλαδή όπως υποδηλώνει και η λέξη η αλυσίδα στο γυακά, θα δώσει μια punk αισθητική στο outfit σου και θα μεταμορφώσει την casual επιλογή σου σε μια προσεγμένη street εμφάνιση.

Το concept είναι απλό, αντί για μια αλυσίδα που αγκαλιάζει όλο το λαιμό τα κουμπώματα στερεώνονται στο γυακά σαν καρφίτσες ή σαν κουμπώματα από σκουλαρίκια και ενώνουν ουσιαστικά τις γωνίες του γυακά. (που, σημειωτέον, μπορείς να στερεώσεις και σε οποιαδήποτε άλλη μπλούζα και μπορείς ακόμα να διαλέξεις μια  πιο επίσημη εκδοχή με ημιπολύτιμους λίθους και πιο λαμπερά υλικά). Εγώ αυτή τη φορά διαλέγω να σου δείξω τα αγαπημένα μου σχέδια για ήπιες αλλά edgy εμφανίσεις για όλες τις ώρες.

Τip: Για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα συνδύασε καρώ πουκάμισο με χρωματιστή βάση collar chain. Σε αυτή την περίπτωση κράτα τα υπόλοιπα ρούχα σου σε μονόχρωμη παλέτα (ιδανικά total black).

Όλα Cat Black Jewlery:(https://www.facebook.com/CatBlack.J, http://www.catblackjewels.blogspot.gr/)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;