Τα top 10 sites για δωρεάν online εκπαίδευση part 1! (Λίστα)
Δες ποια είναι και τι παρέχει το καθένα ώστε να μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν online μαθήματα διεθνώς αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων στο αντικείμενο της επιλογής σου!

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποια είναι τα καλύτερα sites για δωρεάν online εκπαίδευση ώστε να έχεις μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών, στην περίπτωση που θες να ενισχύσεις το γνωστικό σου background με μαθήματα, ή/ και πιστοποιήσεις παρακολούθησης μαθημάτων από διεθνώς αναγνωρισμένα και κορυφαίας φήμης Πανεπιστήμια.

1. Το Coursera.org
Πρόκειται για ένα website που συνεργάζεται με Πανεπιστήμια και οργανώσεις από όλο τον κόσμο. Έτσι έχει επιτύχει να διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων κι εναλλακτικών επιλογών στην βάση δεδομένων του. Το Coursera είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για δωρεάν online εκπαίδευση, που περιλαμβάνει μαθήματα από πολλά κορυφαία Πανεπιστήμια και μουσεία. Αυτό προσδίδει στο site μια πολύ μεγάλη γκάμα μαθημάτων με εκτενές εκπαιδευτικό υλικό. Αποτελεί, μάλιστα, την ιδανική επιλογή αν αναζητάς να παρακολουθήσεις διαφορετικά μαθήματα από διαφορετικές σχολές και groups.

2. Το Khan Academy
Συνεργάζεται με πολλά μετά-γυμνασιακά σχολεία και προσφέρει μια εξαιρετικά εύχρηστη και πολύ καλά οργανωμένη διαδικτυακή κοινότητα. Το Khan Academy προσφέρει μαθήματα με εντυπωσιακά πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, γεγονός που καθιστά ευκολότερη την επίτευξη των μαθησιακών στόχων.

3. Το Open Culture Online Courses
Η ιστοσελίδα φιλοξενεί περίπου 1000 διαλέξεις, videos και podcasts από Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Το site περιέχει πολύ εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορεί να βρεθεί μονάχα στα ιδιωτικά sites των Πανεπιστημίων, και -μάλιστα- σε εύκολες κατά την περιήγηση κατηγορίες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να βρεις διάφορα Πανεπιστημιακά μαθήματα, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείς το site του κάθε Πανεπιστημίου ξεχωριστά. Η λίστα του Open Culture περιλαμβάνει μαθήματα από την Αγγλία, την Αυστραλία, την Ουαλία, αλλά και από πολλά άλλα κρατικά Πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για μια εξαιρετικά χρήσιμη πηγή για να βρεις διαφορετικά μαθήματα σε έναν τομέα εξειδίκευσης.

4. Το Udemy
Το concept του Udemy είναι παρόμοιο με εκείνο του Coursera, με τη διαφορά ότι παρέχει επιπλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα μαθήματα από τα μαθήματα που παρακολουθούν. Το site συνεργάζεται με πολλούς κορυφαίους καθηγητές και σχολές, και συνδυάζει μια εύχρηστη πλατφόρμα με ένα πρώτης ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό. Ωστόσο διαθέτει τόσο δωρεάν, όσο και επί πληρωμή περιεχόμενο.

5. Το Academic Earth
Είναι ένα ακόμη site που περιλαμβάνει μαθήματα από διαφορετικά σχολεία. Περιλαμβάνει μαθήματα που έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις του κοινού, και επικεντρώνεται στην παροχή μια ευρείας γκάμας θεμάτων. Διαθέτει μία λίστα με όλα τα μαθήματα ανά αντικείμενο και σχολή, ώστε να καθιστά εύκολη για τον χρήστη την περιήγηση και τον εντοπισμό του τι τον ενδιαφέρει.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;