Τα “Φιλαράκια” επιστρέφουν στην TV με ένα special αφιέρωμα!
Επιτέλους!!! Το τηλεοπτικό reunion των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών από τη σειρά "Friends" θα γίνει πραγματικότητα!

τ

Η Jennifer Aniston, ο David Schwimmer, ο Matthew Perry, ο Matt LeBlanc, η Lisa Kudrow, και η Courteney Cox, δηλαδή οι 6 αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές από τη σειρά “Τα φιλαράκια”, ανακοινώθηκε πως θα κάνουν το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό τους reunion σε ένα δίωρο special επεισόδιο στο NBC, αφιερωμένο στη τιμή του σκηνοθέτη James Burrows, ο οποίος μόλις γύρισε το χιλιοστό τηλεοπτικό επεισόδιο της καριέρας του.

Ο Burrows ήταν ο σκηνοθέτης του πιλοτικού επεισοδίου των “Friends”— και σύμφωνα με φήμες, πήρε τους 6 πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς ένα ταξίδι στο Vegas πριν το λανσάρισμα της, καθώς, όπως τους είχε τονίσει εκείνο θα ήταν το τελευταίο τους ταξίδι, όπου θα μπορούσαν να χαρούν την ανωνυμία τους. Και φυσικά αποδείχτηκε προφητικός! Ο Burrows, ασφαλώς, σκηνοθέτησε και άλλα επεισόδια της σειράς κατά τα δέκα χρόνια συνεχούς προβολής της. Καθώς ο Burrows σκηνοθέτησε πρόσφατα το χιλιοστό του επεισόδιο στο κανάλι NBC, νούμερο ορόσημο, το κανάλι θέλοντας να εγείρει τη νοσταλγία των fans σκοπεύει να κάνει reunion όχι μόνο του cast των “Friends” αλλά και πολλών άλλων δημοφιλών σειρών, όπως του “Will & Grace”, του “Frasier”, του “Cheers” κτλ.

Το special αφιέρωμα αναμένεται να βιντεοσκοπηθεί στο Los Angeles μέχρι τα τέλη του μήνα.

Ο Burrows έχει επίσης σκηνοθετήσει και άλλες σειρές – hits που δεν ανήκουν στο NBC, ανάμεσα στις οποίες το “The Big Bang Theory” και το “Mike & Molly”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;